WordPress.org

Bosanski

Direktorij s pluginima

Test out the new Plugin Directory and let us know what you think.

MainWP kontrolna tabla

Upravljajte Vordpres sajtovima sa jedne centralne lokacije! Mnogo više nego ažuriranje, gotovo kompletna kontrola svih vaših sajtova sajtova sa Vaše kontrolne table.

MainWP је једини доступан бесплатан, потпуно "open-source" и "self-hosted" додатак за управљање Вордпрес сајтовима.

То што је бесплатан, не значи да је су опције лимитиране. MainWP контролна табла омогућава Вам да виртуелно контролишете све ваше дневне задатке у одржавању Вордпрес сајтова потпуно бесплатно.

Контролна табла омогућава повезивање и контролу потпуно независних Вордпрес сајтова, чак и онхи на различитим серверима.

MainWP је перфектно решење за филијале, маркетинг менаџере, програмере, Вордпрес продавнице и све остале који имају више Вордпрес сајтова.

Али, како је MainWP бесплатан, у чему је цака, како ћете оправдати трошкове развоја?

Новац зарађујемо продајом додатака.

Додатци побољшавају Вашу MainWP контролну таблу са додатним функцијама. Каталог MainWP додатака укључује функције за резерве, маркетинг, СЕО, одржавање, надзор и друге алате који ће Вам помоћи да изградите бољу мрежу.

Пажња: MainWP захтева два (2) додатка.

Ово је MainWP контролна табла која би требало поставити на одвојену Вордпрес поставку и MainWP Child додатак који треба поставити на сајтове које желите да контролишете.

Молимо, проверите Приручник за брзи почетак помоћни документ за више информација.

Све што је наведено испод и још више укључено је у MainWP додатке без икакве новчане надокнаде, без трикова и прикривених трошкова, без ситног наплаћивања појединачних функција.

Неке од бесплатних MainWP функција:

Једноставно управљање

MainWP уклања неприлике приликом управљања Вашим темама и додатцима. MainWP контролна табла омогућава Вам да лако видите којој од Ваших Вордпрес поставки је потребно ажурирање тема и додатака.

Само једним кликом, ажурираћете све Ваше додатке и теме на свим Вашим сајтовима.

Ажурирање без напора

Да ли је Вањ распоред препун и страхујете да ће Вам требати превише времена како бисте ажурирали Ваше Вордпрес сајтове? Не брините! Само једним кликом на Вашој контролној табли, сви Ваши Вордпрес сајтови биће ажурирани.

Приступ сајтовима једним кликом

Да ли имате превише ВордПресс сајтова и проблем да их попамтите? Приступ свим Вашим сајтовима никад није био лакши са нашим интуитивним "један-клик" системом. Приступите под-менију Ваших сајтова и кликните на админ линк, аутоматски ћете бити пријављени и спремин за рад на вашим сајтовима.

Аутоматско ажурирање

Функција за аутоматско ажурирање ће ажурирати све ваше додатке и теме које Ви поставите као поверљиве без икакве интеракције са Ваше стране. Обавештење ће Вам стићи о свим доступним ажурирањима и након 24 сата, аутоматско ажурирање ће бити извршено.

Упозорења о напуштеним додатцима и темама

У случају да неки додатак није ажуриран од стране аутора неки дужи период, лако може доћи до сигурносних или проблема са компатибилношћу. Ваша контролна табла ће Вас обавестити да је дадатак или тема потенцијално напуштена од стране аутора, како бисте потржили алтернативу.

Višestruki izbor pouzdanih sistema za rezerve

MainWP kontrolna tabla nudi višestruki izbor sistema za rezerve. Integrisali smo nekoliko najpopularnijih Vordpres dodataka za rezerve i pustili ih kao besplatne MainWP dodatke. Ovo Vam omogućava da koristite dodatke koje već poznajete i imate poverenja u njih direktno sa Vaše MainWP kontrolne table.

Игнорисање ажурирања

Ако постоји нека тема или додатак који не желите да ажурирате због компатабилности верзије, нема проблема, само "реците" Вашој MainWP контролној табли да та игнорише и даља обавештења о доступним ажурирањима ће бити заустављена.

Управљање садржајем

Moћ MainWP контролне табле огледа се у томе што је објављивање садржаја лекше него икад. Изаберите Ваш сајт из листе, додајте садржај и објавите без малтретирања са пријављивањем на сваки сајт појединачно. Подјенако је лако управљати везама, коментарима.

Групно објављивање садржаја

Објављивање садржаја на више сајтова може бити тешко без додатних алата. Са MainWP контролном таблом, објављивање на више блогова не може бити једноставније. Креирајте садржај, изаберите блогове и уживајте у времену које сте сачували.

Прилагодите Ваш MainWP

MainWP додатци нуде специјалне функције и опције тако да сваки корисник може прилагодити своју MainWP контролну таблу својим потребама.

Програмер? Креирајте Ваше личне додатке

Креиран на принципима Вордпрес, MainWP омогућава другим програмерима да се "прикаче" на контролну таблу, тако да, шта год да Вам је потребно, може се програмирати да ради са Вашом контролном таблом. Више информација можете пронаћи на MainWP Кодекс. Креирајте Ваше MainWP додатке за забаву или зараду.

"Self Hosted"

Ваша MainWP контролна табла, постављена је на Вашу личну Вордпрес поставку, а не на наш приватни сервер. Ми не чувамо податке о Вашим постипцима, сајтовима, лозинкама нити било чему.

Заштита од откирвања

MainWP Вас чува од конкуренције, претраживача и осталих "радозналих". Нико не мора да зна да користите MainWP уколико Ви то не желите.

Без прикривеног кода од стране аутора

Знамо да неки програмери воле да имају пуну контролу над својим додатком али ми поштујемо Вашу приватнос 100%. Ви контролишете и бирате сервер, што значи да ми немамо тајни приступ Вашим сајтовима и информацијама.

Потпуно доступан код

Оба MainWP додатка су потпуно "open source" и "GPL" без такног кода тако да увек можете знати шта се извршава на Вашем серверу. Такође, оба додатка су на GitHub-у.

Више информација

MainWP документација

MainWP корисничка подршка

MainWP видео снимци

MainWP Додатци

MainWP кодекс

MainWP на Github-у

Requires: 3.6 or higher
Compatible up to: 4.7.3
Posljednje ažuriranje: 4 sedmice ago
Aktivne instalacije: 9,000+


Podrška

3 of 5 support threads in the last two months have been marked resolved.

Želite nešto reći? Potrebna vam je pomoć?

Kompatibilnost

+
=
Not enough data

0 osoba kaže da funkcioniše.
0 osoba kaže da ne funkcioniše.

100,1,1 100,1,1 100,1,1
100,1,1 100,1,1
100,1,1 0,1,0
100,1,1
100,1,1
100,1,1
100,1,1 100,1,1 100,1,1
100,1,1 100,1,1
100,1,1
0,1,0
100,1,1